Referenser

Små ord som ger mig värme och betyder så fantastiskt mycket.

Josephine & Rikard

Bröllopsfotografering

"Stort tack! Vi är så glada att just Du blev vår bröllopsfotograf. Helt otroligt att du lyckades få oss så avslappnade trots blåst, kyla och anspänning. Lagom till vigseln dyker solen upp och du fångar oss vackert i motljus utanför kyrkan - magiskt! Tack vare dina underbara bilder kan vi nu njuta och drömma oss tillbaka till den stora dagen så ofta vi vill."

Inge Heimensen

Företag-, dans- och parfotografering

"Jag har haft nöjet att jobba med denna underbara fotografen både privat och yrkesmässigt. Hon är en härlig och varm person som ger dig bilden av dig som du är efter.

Till Dreamwear har vi fått underbara nya bilder till hemsidan. Jag rekommendera henne varmt till alla mina kunder.

Privat har jag haft nöjet att delta i olika fotoshoot med Johanna som fotograf. Parfotografering, danspars-fotografering och resultatet är alltid lika bra.

Tacksam att vi har fått träffas!
Kram Inge"

Josefine & Mikael Hägg

Bröllop- och familjefotografering

"Du är världens bästa!!! Vilken tur att vi lyckades få tag på den bästa fotografen så att vi har så fina bilder att se på och minnas dagen med hjälp av. ❤️❤️ Stor kram!!! TACK. ❤️"

Caroline J. Portocarrero

Morgongåva och bröllopsfotografering

"Jag vill bara berätta för dig hur många som sagt att det varit fantastiska bilder och undrat vilken fotograf vi haft! Du gör ett strålande jobb och vi är sååååååå nöjda! Ska rekommendera dig till ALLA jag känner."

Annelie Follin

Barnfotografering

"Idag kom bilderna från Melodies 1-års fotografering som vi gjorde i söndags 💕 hur ska de gå att välja en bild av alla underbara kort! Tusen tack Johanna för att du har gett oss ett minne för livet från Melodies första födelsedag ❤️ tack, tack, tack."

Elina Gustafsson

Boudoir- och bröllopsfotografering

"Ni vet, eller några av er iallafall, känslan när man inte känner sig fin någonstans, självförtroendet är i botten och man vill egentligen stå var som helst på jorden förutom framför en kamera....den känslan...

Så träffar man en tjej som Johanna, helt otroligt duktig, som lyckas plocka fram det bästa ur en och när man tittar på korten så undrar man nästan vem det egentligen är som hon har fång på bild?! Och man glömmer helt bort att hon står där med kameran.

Tack för att du är så duktig Johanna!"

Paulina Persson

Gravid-, nyfödd- och barnfotografering

"Många är "fotografer" med du är något extra! Oavsett vem du fotar så lyckas du fånga det som är speciellt för den personen."

Kristina & Deni Soos-Milanovic

Morgongåva och bröllopsfotografering

"Johannna, tack såå hemskt mycket för alla bilder!! Helt fantastiska bilder och du är såå duktig!!
Du har fotat oss så pass mycket nu så det känns som att vi känner varandra. Vi vill tacka dig för ditt engagemang och så proffsig och duktig du är men också vilken fantastisk energi och person du är!"

Please reload

Godkänd för F-skatt

Copyright © 2020 by Johanna Bakos photography